ŠTO RADIMO

USLUGE

S8ART

Velika pažnja u detaljima

USLUGE KOJE NUDIMO

Vodimo projekte od početka do kraja. Dođete do nas, popričamo što biste sve željeli, kažete nam što ne volite a što vam se sviđa, dogovorimo detalje oko tog posla, počinjemo raditi, dogovaramo se oko posla, rješavamo nejasnoće i na kraju je – gotovo! Na kraju posla svi smo zadovoljni, vi kao naručioc i mi kao izvršitelj.

Radimo grafički dizajn, sve ono što želite iz tog područja, dali želite posjetnice, možda prvi/novi logotip, memorandume, letke itd.

WordPress web stranica, web stranica kao što je ova. Većina stranica u svijetu napravljena je u wordpressu. Sve se možemo dogovoriti.

Ili možda želite neki video sadržaj, nešto što ćete besplatno staviti na youtube? Vimeo?

Isto tako nudimo vam i usluge našeg cijenjenog akademskog slikara Mate Jurkovića. On osim što radi jedra, pejzaže, cvijeća… radi i usluge slikanja vašeg djeteta ili ljubimca po fotografiji. Više možete saznati na matojurkovic.com.hr

- 01

Grafički dizajn

Radimo sve iz područja grafičkog dizajna, posjetnice, letke, plakate, memorandume baš sve što zamislite.

- 02

Izrada web stranica

Izrada web stranica nikad nije bila brža! Ako imate sve fotografije, već ste po prilici složili neki sadržaj u glavi, stranica može biti gotova za par dana. Super!

- 03

Video

Ako ste nešto snimili, ne znate kako biste to obradili za youtube… ili već imate neku drugu ideju… tu smo!

- 04

Prodaja slika akad. slikara Mate Jurkovića

Naš cijenjeni slikar napravit će za vas, po vašim fotografijama, portret vašeg ljubimca ili djeteta… i još mnogo toga. Više na matojurkovic.com.hr